středa 15. února 2017

Zimní čajování u rybníka Hajdovec

Krásné únorové počasí mě vytáhlo do přírody. Na sluníčku bylo příjemných 7 nad nulou a tak jsem zabalil batoh s termoskou, zeleným čajem Xiang Cha a slíváčkem, který jsem koupil na podzim v Berlíně a vyrazil k rybníku Hajdovec. Na zeleném čaji Xiang Cha mě baví to, že ač je téměř rok starý, tak stále chutná skvěle. Užil jsem si čaj, přírodu i focení. 






2 komentáře:

  1. Michale, ty jsi doslova "lesní typ", co?! :-)
    To je ale moc pěkný. Upřímně řečeno, asi mě to pomalu a zlehka dovede k pokusu vypít nějaký ten čaj venku. No, něco na tom přece musí být! :-)
    K tomu čaji. Kdysi jsem se taky skálopevně držel pravidla o nezbytné čerstvosti zeleného čaje a potažmo čaje vůbec. To pak taky vede k tomu, že se jarní sklizně objevují na trhu v lednu(úmyslně trochu přeháním). Taky už to tak striktně nevidím. Dík za sdílení pěkného okamžiku. Stan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stane, abych pravdu řekl, zas tak často do přírody nechodím. Mám tak dvě, tři místa, kam se rád vracím. Ale jinak je to vždy trochu jiné. Díky za komentář. Michal

      Vymazat